Nieuws

Hout_Afval

Beste klant, 

Graag informeren wij u over een management update binnen onze organisatie.

Bergen, 20-02-2020. Bram van Dongen is per januari 2020 als General Manager bij Buitelaar Houtconstructies in dienst getreden. Met de aanstelling van Bram wil de organisatie meer invulling gaan geven aan haar ambities richting een verdere professionalisering en groei in de markt voor houten verpakkingen.

Directeur Tom Buitelaar geeft aan dat in lijn met de genoemde ambities er in de afgelopen periode al verschillende investeringen zijn gedaan. Zo heeft de organisatie in 2019 zijn intrek genomen in een nieuw representatief kantoorpand en is er meer ingezet op automatisering en een verdere efficiency van het productieproces.

“Met alle nieuwe ontwikkelingen groeide ook de behoefte aan een organisatorische heroriëntatie”, zegt Tom Buitelaar. “Vanuit mijn netwerk kwam ik in gesprek met Bram van Dongen”.  “We zagen beiden al snel veel overeenkomsten in onze visie op ondernemerschap en spraken af hier samen verder over te gaan spreken”. “ In de daaropvolgende periode groeide het enthousiasme om onze visie verder in een samenwerking te gaan vertalen”. “ Sinds begin dit jaar is Bram dan ook werkzaam in onze organisatie”.

Bram heeft in zijn rol binnen het bedrijf de verantwoordelijkheid voor de algehele operatie. Tom zal daarbij meer de ruimte gaan krijgen voor de externe positionering van het bedrijf waarbij hij bijvoorbeeld meer met klanten in gesprek zal gaan om de dienstverlening van het bedrijf goed aan te laten sluiten bij de verwachtingen van deze klanten. 

Bram 38 jaar oud woont in Vierlingsbeek (een dorp aan de andere kant van de maas bij Bergen waar Buitelaar Houtconstructies gevestigd is). Bram is getrouwd en heeft 2 dochters. In 2005 ronde hij zijn HTS opleiding af en in 2017 ontving hij zijn Master bedrijfskunde bij TSM Business school (Universiteit Twente). Bram heeft in zijn loopbaan veelal gewerkt op het snijvlak van techniek en business. Deze ervaring zal hij gaan inzetten in zijn rol bij Buitelaar Houtconstructies.

Bram en Tom v.l.n.r.: Bram van Dongen en Tom Buitelaar in de ontvangsthal van het nieuwe bedrijfspand in Bergen (Limburg).

 

Bram is op het moment van schrijven ongeveer 6 weken in dienst. “Het bevalt me erg goed in mijn nieuwe werkomgeving”, zo vertelt hij. “Ik heb een goede persoonlijke alsook zakelijk klik met Tom Buitelaar en heb het gevoel dat wij elkaar mooi aanvullen”. “Buitelaar houtconstructies is een dynamische organisatie met een sterke en betrokken familie cultuur”. “De manier van werken past mij erg goed”. “Daarnaast heeft het bedrijf een erg mooi product in een uitdagende markt en zie ik voldoende mogelijkheden om mijn persoonlijke ambities met de ambities van het bedrijf te verenigen”. “Ik kijk er enorm naar uit om mezelf samen met het team in te gaan spannen voor een optimale samenwerking met onze klanten en daarmee bij te dragen aan de verdere doelstellingen van het bedrijf”.    

Buitelaar Houtconstructies zal u via de bekende communicatie kanalen over de verdere ontwikkelingen binnen de organisatie op de hoogte blijven houden.