Referenties

Kratten-DSC01142

Met ruim 25 jaar ervaring, hebben we inmiddels een aanzienlijk vast klantenbestand opgebouwd. We werken onder meer voor onderstaande bedrijven. Klik op één van de logo's voor meer informatie.

Alfa Laval

Alfa Laval

Alfa Laval

Alfa Laval richt zich op drie basistechnologieën: warmteoverdracht, scheidingstechnologie en vloeistofstroombehandeling. Alle drie spelen een belangrijke rol in uiteenlopende sectoren van de industrie. Alfa Laval is marktleider op de gebieden waarin het bedrijf is gespecialiseerd.

“Goede service, Goed contact en goede kwaliteit!”
- Sven Hontelé, afdeling Werkvoorbereiding
OCÉ

OCÉ

OCÉ

Océ is wereldwijd toonaangevend in digitale beeldbewerking , industriële drukkerij en collaboratieve zakelijke dienstverlening.

“Wij zijn zeer gebaat bij flexibele en snelle levering in verband met korte doorlooptijden. Dit is bij Buitelaar goed geregeld.”
- Keunen, Expeditie
SPGPrints

SPGPrints

SPGPrints

SPGPrints is een wereldwijde leider in de textiel- en grafische printing markt. Als een totaalaanbieder biedt het bedrijf een product portfolio dat onder andere bestaat uit schermen, lakken, graveertechnologie en een breed scala van rotatiezeefdruksystemen en digitale printsystemen.

“Hoge mate van flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.”
- Roy Peters Rit, Expeditie
Marvu

Marvu

Marvu

Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie. Ze produceren transportbanden en speciaalmachines voor brood- en banketbakkerijen, voor de vleesverwerkende-, visverwerkende-, convenience-, agf- en zuivelindustrie.

- www.marvu.nl
Xerox

Xerox

Xerox

Xerox bevindt zich in de zakelijke dienstverlening. Door middel van document management en workflow oplossingen helpen zij bedrijven en overheden beter en efficiënter te werken.

“Wij krijgen vrijwel nooit klachten van onze klant van het inkisten. Dit in combinatie met de snelle levertijd is voor ons erg belangrijk.”
- Pieter Huberts, afdeling Planning